Toimituksia, takuuta ja palautuksia koskevat ehdot

Tilaus ja maksu

Kaikki tilaukset käsitellään Suomessa. Kaikilla tilatuilla tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus.

Yksinkertaistettu tilausohje:

 1. Lisää haluamasi määrä tuotteita ostoskoriin
 2. Siirry kassalle ja täytä yhteystietosi
 3. Valitse haluamasi maksu- ja toimitustapa
 4. Lähetä tilaus.
 5. Maksa tilaus laskun saatuasi

Maksutavat:

 • Tilisiirto, kuluton maksutapavaihtoehto, saat sähköpostiin laskun, jonka voit maksaa verkkopankissa normaaliin tapaan. Tilisiirtomaksut näkyvät järjestelmässämme yleensä viimeistään 1 vrk kuluttua.
 • Mobilepay, kuluton ja nopein maksutapavaihtoehto, saat sähköpostiin laskun, jonka voit maksaa puhelimesi Mobilepay sovelluksella. Mobilepay-maksut näkyvät järjestelmässämme yleensä saman päivän aikana. Yli 100e maksuja varten mobilepay vaatii käyttäjän tunnistautumisen, jonka jälkeen maksukatto on 1000e tai verkkopankissa asetettu maksuraja.
 • Klarna maksutavat, käytä Klarnan maksupainikkeita, jos haluat lisää maksuaikaa. Voit myös jakaa maksun kuukausieriin.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tai vähentää tilaukselta tuotteita, jos tuotteiden varastotilanne tai muu vastaava syy estää meitä toteuttamasta kauppaa täysimuotoisena.

Jos peruuntunut tilaus on jo maksettu palautamme maksun asiakkaan pankkitilille tilisiirtona viimeistään 6 arkipäivän kuluessa tilauksen peruuttamisesta. Tilauksen peruuntuessa saat sähköpostilla peruuntumisen syyn sekä lisätietoa maksun palautukseen liittyen.

Jos haluat peruuttaa tilauksen ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun.

Lisäkysymykset tilauksista ja maksuista voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@dekkhead.com

Toimitus

Tilauksen käsittely alkaa varastollamme kun tilaus on maksettu ja maksu on näkyvissä järjestelmässämme, useimmin jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos valitsit maksutavaksi “maksa myöhemmin” tai muun pitennetyn maksuaikavaihtoehdon, tällöin tilauksen käsittely alkaa viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta.

Käsittelyn jälkeen tilaus siirtyy kuljetettavaksi. Kuljetuksen kesto riippuu tilaukseen valitusta toimitustavasta sekä toimitussijainnista. Yleisimmin toimitukseen kuluu aikaa n. 1-5 arkipäivää.

Toimitustavat:

 • DB Schenker, (usein edullisin vaihtoehto), toimitus noutopisteisiin (R-kioskit, K-kaupat ym.). Katso noutopisteet tästä
 • Posti, toimitus postin noutopisteisiin tai pakettiautomaatteihin. Katso noutopisteet tästä
 • Matkahuolto, toimitus noutopisteisiin ja automaatteihin. Katso noutopisteet tästä
 • Posti Vaihtolokero/Automaatti, valittavana vain kun toimitusosoite on Seinäjoki.
 • Nouto, varastoimme tuotteita tällä hetkellä Seinäjoella ja Jyväskylässä. Noutomahdollisuutta/toimitusta skeittiparkille tai hallille voit pyytää Whatsapilla numerosta 0414864709.

Takuu ja palautus

Kaikilla tilatuilla tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus. 14 vuorokautta lasketaan alkaneeksi kun asiakas on vastaanottanut tuotteen.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Pakkauksen tulee olla vahingoittumaton. Tuotepakkaus saa olla avattu kokeilua varten. Asiakas vastaa palautuksen mahdollisista toimituskuluista (ei koske reklamaatioita). Avaathan aina tuotepakkaukset huolellisesti, jos epäilet mahdollisesti joutuvasi vaihtamaan tuotteen.

Pidätämme oikeuden hylätä palautusehtoja rikkovat palautukset.

Kaikilla tuotteillamme on takuu valmistusvirheiden varalta. Takuu ei koske käyttäjän väärinkäytöksistä aiheutuneita rikkoontumisia.

Takuu ja Palautus -tapauksissa ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.